Compatibele versies
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di finocchietto selvatico pulito e asciutto + q.b.
- 200 g di acqua bollente
- 100 g di pecorino stagionato a pezzi (3 cm)
- 75 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di patate pulite e a pezzi piccoli
- 500 g di zucca decorticata e a pezzi piccoli
- 2 cucchiai colmi di concentrato di pomodoro
- 10 castagne fresche pelate (o congelate e fatte scongelare)
- 1 pizzico di sale
- latte intero q.b.
- olio extravergine di oliva
- 300 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 23.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3 Std. 30 Min
Purè di zucca e patate
1u. 30min
Tagliolini alla zucca
1h 20min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1u. 30min
Risotto alla zucca e Roquefort
45min
Zucca Acorn gratinata
2 Std.
Lasagnetta con zucca e funghi
1h 15min
Lasagne di zucca
1h
Gratin di zucca e castagne
1 Std. 10 Min
Spaghetti alla "Norma"
1u. 30min
Sandwich alle cime di rapa
50min
Polpette di melanzane e noci
1h