Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 120 g di fagiolini verdi freschi, mondati
- 320 g di riso Parboiled (cottura 14 minuti)
- 120 g di Gorgonzola a pezzi (2 cm), a piacere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata russa vegana
45min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30 min
Polenta al formaggio
1h
Tagliatelle di nonna Marietta
1h
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1 godz. 50 min
Gnocchetti di granturco
1h 5min
Minestra di castagne
1hod. 40min
Patate svedesi
55min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40min
Budino al cioccolato bianco e caramello
24 godz. 30 min
Torta di riso carrarina
3 godz. 10 min