Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di gherigli di noci
- 100 g di ricotta fresca, scolata
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di formaggio spalmabile light
- 4 fili di erba cipollina fresca, sminuzzata
- 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 8 peperoni misti baby a metà, privati dei semi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni alla piemontese
55 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40p
Peperoni ripieni alla barese
55 min
Limoni di frolla ripieni
1h 30min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10p
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Finocchi alla valdostana
40p
Carote tiepide alla salvia
35 Min
Frittata broccoli e prosciutto
35 Min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1h
Uova sode ripiene
1 Std. 10 Min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30min