Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di gherigli di noci
- 100 g di ricotta fresca, scolata
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di formaggio spalmabile light
- 4 fili di erba cipollina fresca, sminuzzata
- 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 8 peperoni misti baby a metà, privati dei semi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40 min
Zucchine ripiene
1h 10 min
Uova sode ripiene
1h 10 min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1sa 30 dk
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Peperoni ripieni alla feta
55min
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Zucchine alla menta
30 min
Contorno di funghi cremosi
35 min
Peperoni alla piemontese
55min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10 min