Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di mollica di pane, a pezzi
- 200 g di latte
- 4 melanzane violette rotonde piccole
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di mortadella a pezzi
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 3 uova
- 100 g di ricotta fresca, ben scolata
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 pomodori cuore di bue a fette sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3562.5 kJ / 851.5 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 98.5 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 11.7 g
- Natrium
- 769.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate e carote al rosmarino
45min
Purè di zucca e patate
1h 30min
Zuppa di ricotta e briciole croccanti di Mattia Poggi
1 Std.
Cocottine di fave
40 Min
Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli
2h 20min
Fagioli alla contadina
35 Min
Frittelle di cavoli e Emmental
35 Min
Torta di zucca con noci e cioccolato (senza glutine)
2h 30min
Ravioli alle noci con salsa allo Champagne
1h 30min
Gattò di zucca e patate
1 Std. 40 Min
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2h