Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di mollica di pane, a pezzi
- 200 g di latte
- 4 melanzane violette rotonde piccole
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di mortadella a pezzi
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 3 uova
- 100 g di ricotta fresca, ben scolata
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 pomodori cuore di bue a fette sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3562.5 kJ / 851.5 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 98.5 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 11.7 g
- Natrium
- 769.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di carote e peperoni arrostiti
25min
Tegamini fave e funghi
3h 10 min.
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
50min
Girelle alla curcuma con zucchine e gamberetti
8 godz.
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano (TM6)
25min
Baccalà alla mediterranea
1h 30min
Tra-pizza alla parmigiana di melanzane
5h 30min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano
25min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 Std. 10 Min
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h 15min
Timballo di anelletti al forno
1 Std. 40 Min
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55min