Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
- 3 - 4 foglie di basilico
- 100 g di olive denocciolate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 400 g di fesa di tacchino in 4 fette
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 400 g di piselli surgelati
- 4 foglie di menta fresca, lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 565 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cestini con crema alla zucca
2 Std.
Brisket di manzo sottovuoto
12h 25 min
Lonza di maiale farcita e verdure al vapore
1h 30min
Vitello in crosta di pane con patate dolci
1h
Involtini di lonza, radicchio e pancetta
1h
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1h
Polenta con straccetti di manzo
1h 30min
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1h 30min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine (TM6)
50min
Polpette in salsa di zucca con funghi
55min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50min
Polpette di pollo in salsa curry
50min