Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a metà
- 15 g di burro
- 8 bacche di ginepro
- 500 g di cavolo cappuccio fresco, a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di lonza di maiale affumicata
- 300 g di pancetta a fette
- 1500 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di fagiolini sottili
- 1 salsiccia bernese (circa 300 g)
- 1 stinco di maiale (circa 400 g), precotto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2277 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio al vino rosso
7 godz. 10 min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
50 min
Spiedini di vitello e verdure con salsa di senape
30 Min
Costine marinate al finocchio e curcuma con cipolline
12h 55min
Decotto stimolante di mela, fragole e spezie
35 Min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3 godz. 55 min
Agnello al vapore con verdurine
1 Std. 40 Min
Cotoletta alla milanese
1 Std.
Stufato di vitello
1 Std.
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min