Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua + q.b.
- 1000 g di fasolari, spurgati e lavati (vedere primo consiglio)
- 80 g di cipolla in quarti
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
450
g di fave fresche
of 450 g di fave surgelate - 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 992 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cacciucco
1h 20 min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Zuppa di frutti di mare a Cottura Lenta
1 godz. 5 min
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
1h 15 min
Brodetto di Porto Recanati
55min
Quadrucci seppie e piselli
1h 45min
Baccalà alla Veracruz
1h
Riso con polpo
1h 10min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20 min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Ravioli luganega e porcini
2h