Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua + q.b.
- 1000 g di fasolari, spurgati e lavati (vedere primo consiglio)
- 80 g di cipolla in quarti
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
450
g di fave fresche
of 450 g di fave surgelate - 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 992 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari in umido
55 min
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1h 50 min
Cous cous di mare freddo
1 Std. 30 Min
Zuppa di pesce con zucca e tofu
1 Std. 10 Min
Zuccotto di polpo al vapore
3 Std.
Cozze alla Medoc
50 min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 Min
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1 Std. 30 Min
Fumetto di gamberi speziato
35 min
Astice in bella vista
1h 15 min
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Peoci gratinati
1h