Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fregola
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 100 g di farina di semola di grano duro grana fine
- 80 g di semola di grano duro grana grossa
- 1 cucchiaio di acqua
Terminare la preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia di alloro secca
- 750 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 300 g di anguilla, pulita e a pezzi (4 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1981.2 kJ / 473.2 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 43.9 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 744.5 mg
Alternatieve recepten
Agnello al vino
40 dk
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1 godz. 45 min
Coniglio alla siciliana
1sa 20 dk
Formaggio spalmabile alla soia
14 Std. 30 Min
Spezzatino di guancia e ceci
3sa 50 dk
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 dk
Cinghiale ai frutti di bosco
26 godz.
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Brodetto alla triestina
1sa
Anguille in umido
40 dk
Cinghiale in agrodolce alla romana
25hod. 40min