Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino raso di origano secco
- 1 cucchiaio raso di grani di pepe rosso
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di vino bianco
- 60 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 3552 kJ / 849 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 80.5 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Olio aromatizzato al limone e rosmarino
20 min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Sugo classico
55 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1sa 5 dk
Marinatura delicata al vino bianco
15 min
Marinatura all'aceto di mele
15 min
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15 min
Marinatura per pesce alla griglia
15 min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 dk
Crostini tonno e surimi
2h 10min
Sugo di cozze e vongole
1h 20min
Cozze al vino bianco
40 min