Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cipolla, in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 2 cucchiai di origano secco
- 200 g di peperoni rossi, a pezzi
- 12 foglie di basilico fresco
-
1 - 1 ½
cucchiaio di crema di peperoncino, a piacere
of 1 peperoncino rosso secco, a piacere - 130 g di olio di oliva
- 8 cosce di pollo con la pelle
- 250 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di aceto di vino bianco
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di farina di mais, tipo fioretto
- 2 cucchiai di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3327 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla Cantonese con verdure
25 Min
Khao poon
2h
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30min
Pollo al curry verde
55 min
Curry di pollo Cape Malay
1h
Polpette in salsa spagnola
1h
Maiale in agrodolce
45min
Pollo alla marocchina con cous cous
40p
Pollo speziato all'arancia con riso basmati all'uvetta
1 Std. 20 Min
Harira
40p
Pollo speziato alle arachidi
50 Min
Goulash ungherese
1h 45min