Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cipolla, in quarti
- 8 cosce di pollo con la pelle
- 2 spicchi di aglio
- 2 cucchiai di origano secco
- 200 g di peperoni rossi, a pezzi
- 12 foglie di basilico fresco
-
1 - 1 ½
cucchiaio di crema di peperoncino, a piacere
of 1 peperoncino rosso secco, a piacere - 130 g di olio di oliva
- 250 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di aceto di vino bianco
- 2 cucchiai di acqua
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di farina di mais, tipo fioretto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3327 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Pollo alla Cantonese con verdure
25 Min
Pollo Yassa
1 Std.
Tacchino in agrodolce
1 Std. 10 Min
Zuppa harira marocchina
40 Min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 Min
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50 min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45 Min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1 Std.
Polpette di agnello con focaccine batbout
1 Std. 30 Min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2h 10min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1h 15min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1 Std.