Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maltagliati
- 200 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 5 foglie di salvia fresca
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 20 g di acqua
Salsa pomodori e mandorle
- 25 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 200 g di pomodorini ciliegia
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3778 kJ / 903 kcal
- Eiwitten
- 44.4 g
- Koolhydraten
- 92.3 g
- Vetten
- 39.6 g
- Vezels
- 11.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min
Vermicelli di scammaro
30 Min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 Min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 Min
Pasta caprese
20 Min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Gnocchi con pesto di sedano e erbe aromatiche
1 Std. 40 Min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 Min