Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maltagliati
- 200 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 5 foglie di salvia fresca
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 20 g di acqua
Salsa pomodori e mandorle
- 25 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 200 g di pomodorini ciliegia
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3778 kJ / 903 kcal
- Eiwitten
- 44.4 g
- Koolhydraten
- 92.3 g
- Vetten
- 39.6 g
- Vezels
- 11.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maltagliati in crema di carote e speck
40 Min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50 Min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 Min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 Min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 Min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 Min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1 Std. 30 Min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 Min