Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)
TM5 TM6

Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)

4.4 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 5 foglie di menta fresca, lavate
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di melanzane violette rotonde a dadini (1 cm circa)
  • 2 ½ cucchiaini di sale, preferibilmente integrale + q.b.
  • 1200 g di acqua
  • 320 g di pasta secca tipo caserecce
  • 60 g di semi misti
  • 20 g di uvetta, ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata.

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2104 kJ / 503 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
65 g
Vetten
23 g
Vezels
8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten