Compatibele versies
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olio aromatizzato
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di paprika dolce
Filetti di cernia
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pane raffermo
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 300 g di fagiolini verdi freschi
- 600 g di filetti di cernia
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Orata al sale
40 Min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 Min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 Std. 10 Min
Turbanti di spigola e arancio
1 Std.