Compatibele versies
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olio aromatizzato
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di paprika dolce
Filetti di cernia
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pane raffermo
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 300 g di fagiolini verdi freschi
- 600 g di filetti di cernia
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spada alle erbe con olive
40 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1hod.
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Palamita in crema di finocchio
35 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 Min
Pescatrice ai pomodorini
1hod.
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min