Compatibele versies
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olio aromatizzato
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di paprika dolce
Filetti di cernia
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pane raffermo
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 300 g di fagiolini verdi freschi
- 600 g di filetti di cernia
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di orata con crema di peperoni
1h 40min
Orata al sale
40 Min
Filetti di rombo in salsa di noci
2 Std. 30 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 Min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Cernia con salsa mediterranea
40 Min
Baccalá alle olive
25min