Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di chicchi di grano precotti (cottura 10 minuti)
- 350 g di tacchino a fette e in pezzi (2-3 cm)
- 20 g di succo di limone, preferibilmente biologico, spremuto fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di cimette di cavolfiore romanesco (peso netto)
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 200 g di formaggio primo sale a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Broccoli e salsiccia
30 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4h
Insalata di zucca tiepida
45 min
Cous cous di cavolfiore
20 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Farro alle carote con frittata
50min
Orzo, cavolfiore e pollo
1 godz. 10 min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 Min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1 godz.
Frittata con cimette di cavolfiore e cozze
45 min