Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di olive nere denocciolate
- 200 g di robiola a pezzi
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1188 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 25.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di pomodori secchi
10 min
Pesto radicchio e noci
10 min
Trofie alla rucola, crescione e noci
25 Min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 Min
Sugo di spinaci veloce
30 Min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 Min
Pesto di rucola
10 min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30 Min
Pesto di ricotta e noci
10 min
Pesto rosso
15min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 min
Orecchiette speck e radicchio
35 Min