![Pesto di robiola al sapore di mare Pesto di robiola al sapore di mare](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0a097c6f-295b-45f4-b6ad-26b7cfdab3d7/Derivates/761beb64-3636-4c54-9aa2-fc498e0dac39.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di olive nere denocciolate
- 200 g di robiola a pezzi
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1188 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 25.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30 Min
Pesto di nocciole
10min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Pesto di ricotta e noci
10min
Pesto di pomodori secchi
10min
Pesto di carote e noci
10min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Pesto rosso
15 Min
Pesto radicchio e noci
10min
Pesto alla siciliana
15 Min