Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaino di fili di erba cipollina fresca a pezzetti
- 1 spicchio di aglio a metà
- 4 filetti di gallinella di mare (600 g totali)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 120 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 160 g di piselli surgelati
- 4 pizzichi di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Filetto di orata con peperoni
25min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1u. 10min
Sogliola al vapore con verdurine
45 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 min
Branzino al cartoccio
1u. 10min
Pesce spada agrumato
35 Min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min