Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura dei gamberi
- 400 g di acqua
- 300 g di misticanza, lavata
- 150 g di finocchi
- 400 g di code di mazzancolle, pulite
- 1 mango maturo
Dressing alla senape
- 5 g di senape di Digione, sciolta in 10 g di acqua
- 10 g di aceto di vino bianco
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 715 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Citronette e Vinaigrette
10 min
Cannocchie al Varoma
55min
Capesante gratinate
30min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10min
Orata al sale
40min
Insalata di manzo con vinaigrette
40min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Insalata di gamberi e mango (per 2 persone) (senza glutine)
30min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Bresaola con spinaci e bietoline
40min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min