![Insalata di seppioline con frutta secca Insalata di seppioline con frutta secca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a5efa6e9-eb55-4bdf-978b-78751717705f/Derivates/ae0ab1bd-8f0f-432a-84ab-222c14336556.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di seppioline fresche, pulite
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 120 g di insalata mista a foglie piccole tipo misticanza
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 30 g di frutta secca mista (mandorle, anacardi, pinoli, uvetta ecc.)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 980.4 kJ / 234.2 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo e zucchine
1 godz.
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 godz.
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 min
Insalata di calamari al limone
35 min
Calamari alla marchigiana
35 min
Orata al sale
40 мин.
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 мин.
Insalata di pesce esotica
30 min
Seppioline al vino bianco
25min
Moscardini al limone
30 min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 мин.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 мин.