Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 zucchine tonde
- 1100 g di acqua
- 60 g di cipolla
- 20 g di burro
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 uova
- 4 cucchiai di panna acida (30% di grassi)
- fior di sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1245 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi ripieni
1h
Uova al funghetto
40min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30min
Broccoli in salsa di ceci
40min
Involtini di zucchine ai fiocchi di latte
40min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20min
Peperoni alla piemontese
55min
Sformato di finocchi
1h
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Zucchine alla menta
30min
Finocchi alla valdostana
40min