Compatibele versies
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette con prugne
- 5 prugne secche denocciolate
- ½ spicchio di aglio senza anima
- 500 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 15 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe rosa macinato
- 30 g di pangrattato
- olio extravergine di oliva q.b.
Salsa al Parmigiano reggiano
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 392.9 kJ / 93.8 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 5.9 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35 Min
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1h 5min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 Min
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5 Std.
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 Std.
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 Min
Bocconcini di maiale yogurt e frutta secca
1 Std. 20 Min
Filetto di maiale all’uva
1 Std. 15 Min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min