Compatibele versies
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette con prugne
- 5 prugne secche denocciolate
- ½ spicchio di aglio senza anima
- 500 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 15 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe rosa macinato
- 30 g di pangrattato
- olio extravergine di oliva q.b.
Salsa al Parmigiano reggiano
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 392.9 kJ / 93.8 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 5.9 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Pollo alle mandorle
45min
Polpette alla birra
1h
Involtini alla frutta secca
40min
Polpette di pollo in salsa curry
50 phút
Bocconcini di maiale al latte
50 phút
Bocconcini di maiale yogurt e frutta secca
1h 20min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30min
Involtini di pollo all'arancia
1h 30 phút
Bicchierini capresi
30min
Polpettone allo speck con pere
1h
Muffin salati Sbrinz e verdure
35 Min