Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di ricotta vaccina, ben scolata dal siero
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di provola a pezzi (2 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipollotto a pezzi
- 1 spicchio di aglio, leggermente schiacciato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di melanzane a tocchetti (1 cm vedere consiglio)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di zucchine a tocchetti (1 cm)
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 2 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
Terminare la preparazione
- 6 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1821 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30min
Torta salata con melanzane e pomodoro
1 Std.
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40 Min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 Std. 40 Min
Strudel di lattuga e burrata
1 Std. 20 Min
Polpettone vegetariano
1h 30min
Lasagne alle verdure (vegan)
2 Std.
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1 Std.
Crostata di zucchine (vegan)
1 Std. 50 Min
Brisèe ratatouille
1h 30min