Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g di pasta sfoglia pronta rettangolare
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco (optioneel)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline tagliate ad anelli
- 2 pizzichi di sale
- 1 scalogno a metà
- 230 g di fagioli cannellini in scatola sciacquati e sgocciolati
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1430.2 kJ / 341.8 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1 Std. 30 Min
Fonduta con tartufo bianco
2 Std. 20 Min
Crema di lenticchie, crostini e lardo
3 godz. 30 min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5 min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 phút
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Crema di ceci con vongole
40min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Crema di patate con polpo
1h