Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g di pasta sfoglia pronta rettangolare
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco (optioneel)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline tagliate ad anelli
- 2 pizzichi di sale
- 1 scalogno a metà
- 230 g di fagioli cannellini in scatola sciacquati e sgocciolati
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1430.2 kJ / 341.8 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Polpo al vino rosso
1h
Calamari alla marchigiana
35 min
Polpo su farinata di ceci
5 Std.
Blinis alla curcuma con pesce spada
1h
Crema di ceci con vongole
40 min
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1sa 30 dk
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1sa 20 dk
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h