![Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5B57BFFC-4836-44F9-8FCA-2CBA681C70F0/Derivates/53DB96EA-DDA1-4035-8DD8-18D16F329561.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 arancia, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a filetti (4 filetti da 150 g circa cadauno)
- 500 g di acqua
- 350 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di cavolo romano, le cimette
- 1 cucchiaini rasi di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1184 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 38.2 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Sgombri all'agro
1h 45min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Seppie in zimino
40 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 godz.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 godz.
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 min
Mousse di baccalà
45 min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min