Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 50 g di rucola, lavata
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 30 g di pomodori secchi
- 1200 g di acqua
- 320 g di riso integrale
- 30 g di uvetta passa, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2820.4 kJ / 674.1 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 74.2 g
- Vetten
- 36.5 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di riso vegetariana
40min
Cereali misti con taccole e sgombri
40min
Insalata di farro con ravanelli e rucola
40min
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3 godz. 30 min
Orzo con straccetti di tacchino al limone
40min
Pasta con fave e mazzancolle al curry
1 godz. 10 min
Biscotti con i semi (vegan)
2 Std. 40 Min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50min
Misto di cereali con zucchine alla menta e tonno
35min
Biscotti ai semi vari (senza zucchero)
30 dk
Farro saltato con piselli e carote
45 dk
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25min