![Riso integrale al pesto di rucola Riso integrale al pesto di rucola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/33ebf203-a9e2-4836-b177-adb1f9066021/Derivates/f7b539c2-4182-4a80-a40a-e12baf201e96.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 50 g di rucola, lavata
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 30 g di pomodori secchi
- 1200 g di acqua
- 320 g di riso integrale
- 30 g di uvetta passa, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2820.4 kJ / 674.1 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 74.2 g
- Vetten
- 36.5 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di farro con ravanelli e rucola
40min
Insalata di orzo con fave, pecorino e anacardi
1 Std. 35 Min
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3h 30 min
Quinoa alla caprese
30min
Insalata di quinoa con melagrana e zucca
1h
Insalata di riso integrale (vegan)
1h
Insalata di riso rosso
1h
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1h 30min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55 Min
Insalata di riso rosso e mele
50 мин.
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1ч. 5 мин.
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40min