Compatibele versies
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di filetti di cernia
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 200 g di porro a rondelle
- 20 g di farina
- olio di semi di arachide per frittura
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 7916 kJ / 1892 kcal
- Eiwitten
- 113.2 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 142.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 Std.
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 Min
Cernia con salsa mediterranea
40 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Filetti di salmone con crema di zucca
35 Min