Compatibele versies
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di filetti di cernia
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 200 g di porro a rondelle
- 20 g di farina
- olio di semi di arachide per frittura
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 7916 kJ / 1892 kcal
- Eiwitten
- 113.2 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 142.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Filetti di salmone con crema di zucca
35min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Involtini di spigola
40min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1h
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Turbanti di spigola e arancio
1h