Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 peperoni, tagliati a metà orizzontalmente e privati dei semi e dei filamenti interni (500 g circa)
- 500 g di acqua
- 200 g di Feta a cubetti (2-3 cm)
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Asparagi alla parmigiana
50min
Peperoni alla piemontese
55min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30min
Peperoni con capperi
40min
Rose di melanzane al tonno
35min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Melanzane trifolate
40min
Zucchine alla menta
30min
Peperoni ripieni
1h 5min
Carote tiepide alla salvia
35min
Contorno di peperoni al vapore
40min