Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 peperoni, tagliati a metà orizzontalmente e privati dei semi e dei filamenti interni (500 g circa)
- 500 g di acqua
- 200 g di Feta a cubetti (2-3 cm)
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni ripieni
1h 5min
Carote tiepide alla salvia
35 Min
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Zucchine alla menta
30 Min
Peperoni baby ripieni
20 Min
Melanzane trifolate
40 Min
Contorno di zucchine e mais
35 Min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 Min
Carpaccio di melanzane
45 Min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1h 30min
Porri in agrodolce al Varoma
30 Min
Melanzane ripiene light
1 Std.