Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 peperoni, tagliati a metà orizzontalmente e privati dei semi e dei filamenti interni (500 g circa)
- 500 g di acqua
- 200 g di Feta a cubetti (2-3 cm)
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane ripiene light
1hod.
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 dk
Quiche di spinaci e arance di Sicilia
45 Min
Involtini di zucchine ai fiocchi di latte
40 Min
Rotolini di zucchine e salmone
50 Min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Broccoli in salsa di ceci
40 Min
Melanzane trifolate
40 Min
Zucchine alla menta
30min
Peperoni alla piemontese
55 Min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min