![Rombo pomodoro e nocciole Rombo pomodoro e nocciole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/772EF858-6C7F-4F42-87ED-2F159E19EBC7/Derivates/01104d5c-e1d6-4cb6-b444-c5202c4dc2ac.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparazione rombo
- 1 rombo (1000 g circa)
Preparazione
- 16 pomodorini a metà
- 150 g di carote, pelate e tagliate a bastoncino
- 150 g di zucchine a rondelle (1-2 mm)
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 50 g di nocciole sgusciate
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Salmone all'arancia e pistacchi
40p
Insalata salmone, spinaci, noci e melagrana
40p
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Tonno fresco alla salsa di fragole
35 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40p
Salmone al cartoccio
35 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min