Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparazione rombo
- 1 rombo (1000 g circa)
Preparazione
- 16 pomodorini a metà
- 150 g di carote, pelate e tagliate a bastoncino
- 150 g di zucchine a rondelle (1-2 mm)
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 50 g di nocciole sgusciate
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Sogliola gratinata e mele
40min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Branzino al cartoccio
1j 10 menit
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1j 10 menit
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1j 10 menit
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min