Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Insalata di pesce spada e pinoli
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 4 - 5 grani di pepe rosso
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di pesce spada in tranci
- 500 g di acqua
- 10 pomodori ciliegino in quarti
- 1 - 2 cetrioli, sbucciati e a rondelle
- 15 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Spada alle erbe con olive
40 min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Salmone al cartoccio
35 Min
Orata al sale
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 Min
Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia
1h
Pesce spada agrumato
35 Min