Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di filetti di merluzzo
- 400 g cavolfiore, le cimette
- 160 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di alice fresca
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1385 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 19.9 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 dk
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 dk
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40 min
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min