Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto alla genovese
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Cous cous e melanzane
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 250 g di melanzana a dadini
- 10 pomodori ciliegino a dadini
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di cous cous precotto
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- foglie di basilico fresco, lavate q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 379 kJ / 906 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 60.1 g
- Vetten
- 64.2 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40 Min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40 Min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1h 10min
Involtini di salmone e melanzane
1hod.
Bastoncini di pesce con salsa alla zucca
1hod.
Cous cous spinaci e uvetta
45 Min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4sa 20 dk
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1h 25min
Puré aromatico di zucca
40 Min
Salsa melanzane e mandorle
25 min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min