![Spezzatino di ricciola agli agrumi Spezzatino di ricciola agli agrumi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/117c4ff2-73a9-48ea-aee8-39a4d53f775a/Derivates/3ea7f4059deaf39fce0f4cc223a2dfc358d815cd.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 pomodoro secco sott'olio, sgocciolati
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 300 g di acqua
- 450 g di ricciola a pezzi (2,5 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 1 cucchiaino colmo di capperi sotto sale, dissalati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1267 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Calamari alla marchigiana
35 min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1 Std.
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 Std.
Spigola con uvetta e pinoli
45 Min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 godz. 10 min
Dentice agli agrumi
45 Min
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min