Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 pomodoro secco sott'olio, sgocciolati
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 300 g di acqua
- 450 g di ricciola a pezzi (2,5 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 1 cucchiaino colmo di capperi sotto sale, dissalati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1267 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 min
Orata al sale
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1sa 20 dk
Pesce spada all'arancia
40 min
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Pescatrice ai pomodorini
1h
Polpo agli agrumi
1h
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 min