Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 pomodoro secco sott'olio, sgocciolati
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 300 g di acqua
- 450 g di ricciola a pezzi (2,5 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 1 cucchiaino colmo di capperi sotto sale, dissalati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1267 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Sgombri all'agro
1 godz. 45 min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Dentice agli agrumi
45min
Spigola con uvetta e pinoli
45min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 Std. 10 Min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 godz. 45 min