Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di orata freschi (600 g circa), puliti
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 500 g di infuso di tè verde
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1744 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 30.2 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 dk
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 dk
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 godz. 10 min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Filetto di orata con peperoni
25min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Pesce spada agrumato
35min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 godz. 10 min