Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto di basilico
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 40 g di gherigli di noci
- 70 - 100 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 600 g di acqua
- 300 g di patate a tocchetti
- 500 g di filetti di salmone fresco
- 200 g di fagiolini verdi freschi
- 200 g di gamberi rossi, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2572 kJ / 614.8 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 45.5 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Pollo in salsa verde
40min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Insalata con quinoa, pollo e avocado
45min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Salmone con crudo di pomodori
35min
Insalata di salmone con dressing al mango
45min
Insalata di farro e vongole in vasetto
1h
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40min
Insalata di cereali con ratatouille di verdure e Feta marinata al lime e zenzero
1h
Insalata di pesce spada e pinoli
40min
Insalata di gamberi alla siciliana
40min