Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di uvetta sultanina
- 50 g di pinoli sgusciati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 filetti di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
- 6 pizzichi di sale + q.b.
- 120 g di cipolla in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Branzino al lime e pistacchi
30 dk
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Spada alle erbe con olive
40min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 dk
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Insalata di gamberi e mango (per 2 persone) (senza glutine)
30 dk
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Spiedini di salmone e avocado
1h
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 godz. 10 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min