Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di uvetta sultanina
- 50 g di pinoli sgusciati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 filetti di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
- 6 pizzichi di sale + q.b.
- 120 g di cipolla in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Involtini di spigola
40min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min
Involtini di spada al basilico
15 min
Dentice agli agrumi
45 min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 godz. 10 min
Calamari cipolle e patate
50min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 min
Salmone con zucchine in crosta
1h