Spigola con uvetta e pinoli
TM5 TM6

Spigola con uvetta e pinoli

4.9 (38 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g di uvetta sultanina
  • 50 g di pinoli sgusciati
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 6 filetti di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
  • 6 pizzichi di sale + q.b.
  • 120 g di cipolla in quarti
  • 3 spicchi di aglio
  • 500 g di foglie di spinaci freschi, lavate

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1799 kJ / 430 kcal
Eiwitten
23.8 g
Koolhydraten
22.6 g
Vetten
27.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten