![Spigola con uvetta e pinoli Spigola con uvetta e pinoli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A82FD1F7-6427-48C2-BA49-6B3286175FFB/Derivates/FB581B58-5FA7-4900-8177-BA2BC73F6202.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di uvetta sultanina
- 50 g di pinoli sgusciati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 filetti di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
- 6 pizzichi di sale + q.b.
- 120 g di cipolla in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone all'arancia e pistacchi
40 мин.
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Insalata salmone, spinaci, noci e melagrana
40 мин.
Tonno allo zenzero e melagrana
40 мин.
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 godz.
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 godz.
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 godz. 10 min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 godz.
Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni
1 godz.
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 min
Tonno in agrodolce
1 godz.