Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble
- 200 g di pane di farina di mais a pezzi
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 4 spicchi di aglio
- 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio di oliva
- 300 g di pomodori in quarti
- 100 g di peperoni verdi, puliti e a pezzi (1 cm)
- 100 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (1 cm)
- 20 g di vino bianco
- 1 foglia di alloro secca
- ½ cucchiaino di sale
- 4 filetti di merluzzo (circa 520 g)
- insalata, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2113 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 27.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40min
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1h
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Tonno in agrodolce
1h
Spigola alle nocciole e semi di chia
25 min
Rotolini di zucchine e salmone
50min
Insalata di salmone e gamberi rossi con pesto di basilico
1h
Spigola con uvetta e pinoli
45min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min