Compatibele versies
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno
- 3 foglioline di salvia fresca
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni gialli a dadini
- 200 g di filetti di orata fresca a dadini
- 20 g di capperi
- 10 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli di lenticchie rosse (senza glutine)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliolini al sugo di spada
30min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min
Penne al sugo di calamari
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Fusilli risottati alle seppie
40min
Penne di farro con pesce spada
40min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Porcini al funghetto
50 min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min