Compatibele versies
Farfalle con crema di cavoletti di Bruxelles e anacardi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 30 g di anacardi
- 550 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 1 pizzico di timo secco
- pepe nero macinato q.b.
- 20 g di pecorino in scaglie q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1827.4 kJ / 436.8 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 68.4 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 299.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli e melanzane
25 dk
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40 dk
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 dk
Pasta risottata integrale con catalogna piccante e stracciatella
30 dk
Caserecce alla verza e pasta di salame
35 dk
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 dk
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 dk
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 dk
Tagliatelle integrali ai broccoli
1sa 20 dk
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 Min
Penne in crema di gambi
35 dk