Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di carciofi puliti, a fettine sottili
- 4 filetti di pesce persico oceanico (100-120 g ciascuno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- succo di limone q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 730 kJ / 174.5 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 119.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Coda di rospo con verdure
40min
Fagottini di sogliola con verdure
55min
Tonno fresco alla salsa di fragole
35 Min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Scorfano al cartoccio con patate viola
35 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min