Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di cetriolini sott'aceto
- 1 spicchio di aglio a metà
- 500 g di acqua
- 1 cipolla in quarti
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 400 g di filetti di platessa
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 418 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40 Min
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Sogliola gratinata e mele
40 Min
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40 Min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30 Min
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30 Min
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Filetti di rombo in salsa di noci
2 Std. 30 Min
Salmone miele e yogurt greco
40 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min