Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla rossa in quarti
- 15 g di bacche di goji
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di zucchine a tocchetti (0,5 cm)
- 190 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 150 g di cous cous precotto
- menta fresca, le foglioline lavate (a piacere)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1173 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 34.7 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous spinaci e uvetta
45min
Cous cous vegetariano di Marrakech
50 Min
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1 Std. 35 Min
Cous cous dell'orto
30 λεπτ.
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40 Min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40 Min
Cous cous integrale con ceci e tonno
20 Min
Insalata di quinoa e lenticchie
35min
Couscous integrale con lenticchie e menta
30 λεπτ.
Purea di fagioli e spinaci
35min
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20 Min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4u. 20min