Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g di cous-cous
- acqua bollente q.b. (vedere consigli)
- 10 g di radice fresca di zenzero, pulita, a rondelle (2 mm)
- 30 g di cipolla rossa a pezzi
- 120 g di carote a pezzi
-
25
g di uva passa
of 25 g di uvetta sultanina - 25 g di anacardi, non salati e non tostati
- 240 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati (peso netto)
- 1 cucchiaio di curry in polvere, a piacere
- 1 cucchiaio di coriandolo fresco tritato, per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 976 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous marino (vegan)
30 dk
Insalata di cetrioli con cereali e pollo
30 dk
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40min
Quinoa alla caprese
30 dk
Couscous integrale con lenticchie e menta
30 dk
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1 godz. 5 min
Cous cous veloce con verdure crude
20 dk
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30 dk
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30 dk