Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di trota salmonata, eviscerata e sciacquata
- 80 g di olive nere denocciolate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di verdure miste sott'aceto (tipo giardiniera)
- 50 g di pomodori maturi a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1519 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo con verdure
40min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Trota alla piemontese
1h
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Trota estiva
50min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Trota mimosa
35min