Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di trota salmonata, eviscerata e sciacquata
- 80 g di olive nere denocciolate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di verdure miste sott'aceto (tipo giardiniera)
- 50 g di pomodori maturi a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1519 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Filetto di salmone con purea di mele
55 dk
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 dk
Trota estiva
50 Min
Trota mimosa
35 Min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1ωρ. 10 λεπτ.
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Scorfano al cartoccio con patate viola
35 Min
Cernia con salsa mediterranea
40 Min
Trota alla piemontese
1 Std.