Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 4 tranci di nasello freschi (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1175 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35min
Spada alle erbe con olive
40min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 min
Sogliola gratinata e mele
40min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 godz. 10 min