Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di scalogno
- 80 g di peperone rosso a pezzi
- 10 g di zenzero, radice fresca, sbucciato e a fettine sottili
- 100 g di mela rossa, con la buccia, lavata a pezzi
- 40 g di aceto di riso
- 1000 g di petto di pollo a tocchi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di farina tipo 00
- 2 ½ cucchiaini di paprika piccante
- 100 g di acqua
- 100 g di bevanda a base di cocco (latte di cocco)
- 320 g di riso Venere (cottura 18 minuti)
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3441.4 kJ / 822.5 kcal
- Eiwitten
- 59.9 g
- Koolhydraten
- 73.8 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 632.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo speziato con salsa yogurt e verdure
40 Min
Insalata con quinoa, pollo e avocado
45 Min
Riso cantonese allo zenzero
35 Min
Manzo all'Hawaiiana
45 Min
Pulao di gamberi
50 Min
Riso basmati con petto di pollo marinato
1 Std. 30 Min
Maiale allo zenzero
25 min
Riso basmati e ratatuia di melanzane
1hod.
Riso basmati mango e gamberi
45 Min
Pollo alla marocchina con cous cous
40 Min
Chicken Kottu
30min
Pollo con salsa al curry
50 Min