Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- ½ - 1 cucchiaino di origano secco, a piacere
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 300 g di fagioli di soia freschi o decongelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 Min
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Praline al cacao e amaranto (vegan)
1 Std. 20 Min
Crema di melanzane e peperoncini
35 Min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4 godz. 5 min
Harira
40 Min
Polpette di soia
55min
Purè di fagioli alla paprika
25 Min
Chili vegetariano
1h 5min
Fave in umido
1 Std.
Spezzatino di seitan con patate e carote
1 Std. 20 Min
Salsa dip ai peperoni (vegan)
15min