Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- ½ - 1 cucchiaino di origano secco, a piacere
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 300 g di fagioli di soia freschi o decongelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili di tofu (vegan)
1 godz.
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 min
Purè di fagioli alla paprika
25 min
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1h 35min
Insalata di quinoa con fagioli e formaggio di capra
20 Min
Carpaccio di seitan con rucola
15 min
Tofu al cartoccio con verdure
40 min
Quinoa germogliata con verdure raw
51h 25min
Straccetti di seitan ai funghi
30 min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1 Std. 20 Min
Salsa dip ai peperoni (vegan)
15 min
Cous cous marino (vegan)
30 min