Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di chicchi di quinoa sciacquati
- 400 g di code di gambero precotte e sgusciate
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 26.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40 Min
Insalata di grano saraceno e gamberetti
40 Min
Quinoa alla caprese
30min
Riso basmati integrale con sgombro, pomodorini secchi e pistacchi
45 Min
Riso Venere al profumo di mare
1hod.
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1h 10min
Tabulè di quinoa e tonno
40 Min
Insalata di miglio e tonno
55 Min
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50 Min
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25 min
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1h 35min
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55 Min