Risotto timo e toma
TM5 TM31 TM6

Risotto timo e toma

4.7 (17 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 - 4 rametti di timo fresco + q.b.
  • 1 spicchio di aglio, a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 60 g di vino bianco
  • 900 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 - 150 g di formaggio Toma piemontese, a dadini

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1952.3 kJ / 466.6 kcal
Eiwitten
14.1 g
Koolhydraten
61.1 g
Vetten
18.4 g
Vezels
0.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten