Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 rametti di timo fresco + q.b.
- 1 spicchio di aglio, a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco
- 900 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 100 - 150 g di formaggio Toma piemontese, a dadini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1952.3 kJ / 466.6 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 61.1 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta al formaggio
1 godz.
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min
Risotto alla valdostana
35 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto alle more
40 min
Risotto alla monzese
35 min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto alla birra
35 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 godz.
Bagna cauda
35 min