Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 rametti di timo fresco + q.b.
- 1 spicchio di aglio, a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco
- 900 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 100 - 150 g di formaggio Toma piemontese, a dadini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1952.3 kJ / 466.6 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 61.1 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta taragna
1h 15min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Polenta al formaggio
1h
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Taroz
1h
Sciatt
1h
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Panissa vercellese
35min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Risotto alla valdostana
35min