Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di cipollotti a pezzi, con la parte verde
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di bietole, lessate e strizzate (vedere consigli)
- 2 - 3 rametti di finocchietto selvatico fresco, lavato (optioneel)
- 120 g di farina di mais tipo fioretto
- 100 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 619 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min.
Sformato di fagioli dell'occhio
50min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Torta alle bietole
3 Std.
Polpettone vegetariano
1h 30min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Sformatini di finocchi
1h 30min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min