Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 cucchiaino colmo di timo, le foglioline lavate e asciugate
- 3 gambi di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di pancetta
- 500 g di lenticchie cotte, sciacquate e scolate
- 50 g di pane pugliese tipo Altamura tritato
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 753 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 6.7 g
Alternatieve recepten
Polpettone vegetariano
1 Std. 30 Min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 min
Tortino di lenticchie
1 Std.
Polpettine di spinaci e ricotta
30 Min
Sformato di fagioli dell'occhio
50 min
Polpettine di ceci
1h 5min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 min
Spiedini di crocchette di fagioli
50 min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1 Std.
Torta salata di bietole
1 Std.
Burger di fagioli e feta
1h 35min
Burger piselli e ricotta
35 Min