Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 400 g di barbabietole rosse cotte a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 621 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 Min
Purè di finocchi
35 Min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 Min
Purè di zucca e patate
1h 30min
Crema di topinambur e tartufo
55 Min
Crema di carote e zenzero
20 Min
Vellutata di zucca e patate con merluzzo all'arancia
1 Std. 50 Min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45 Min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 Min
Vellutata di broccoli raw
25min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Crema di barbabietola
10min